Lastenjuhlien suunnittelu käyntiin

Taas koittaa se aika vuodesta kun Esmeralda pääsee suunnittelemaan tyttöjen synttärijuhlia. Lastenkutsujen suunnitteleminen ja valmistelu on niin kivaa! Meidän kuopuksesta tulee viikonloppuna 5-vuotias ja hän saa pitää ensimmäistä kertaa omat kaverisynttärit. Viime vuonna juhlittiin 4- ja 7-vuotiasta yhteisillä synttäreillä, mutta nyt ekaluokkalainen haluaa omat juhlat, ihan ymmärrettävää kyllä.

Toiveissa pian 5-vuotiaalla tyttärellä on ollut pinkkiä tai vaaleanpunaista ja perhosia. Kasasin alle vähän inspiraatiota suunnitelmien pohjaksi. Seuraavaksi siis laatimaan vieraslistaa ja tekemään kutsukortteja. 5-vuotiaan synttärit saa vielä olla pienen pienet juhlat, muutama tärkein ystävä vain paikalle. Juhlien somistusta sitten miettimään, koristeita varten tarvitaan varmasti ainakin kartonkia. Vaaleanpunaisille washiteipeille tulee varmasti käyttöä. Muutamat pompomitkin on tarkoitus väsätä. Tarjoilut pidetään yksinkertaisena, kovin montaa sorttia ei tarvita.

Kuvat: Butik Sofie
gluten free chocolate birthday cake children

Kuva: La Tartine Gourmande

Pinned Image

Pinned Image

Kuvat: Styled by Belle

Kuvat: Karas Party ideas

Viime vuotiset synttärit olivat menestys, niitä ihailtiin pariinkin otteeseen täällä blogissa. Lastenkutsut -kategorian alta löytyy kaikki lasten kemut.

Pin it on PinterestShare via emailShare on Facebook

20 vastausta artikkeliin ”Lastenjuhlien suunnittelu käyntiin

 1. Ihania inspiraatiokuvia ja muistoja viime vuodelta! <3 Aihe on ihana ja itselläkin mielessä, vaikka meillä synttäreitä vietetään lähempänä kesää. Mukavaa seurata, mitä koristeita ja tarjoiluja teille tulee! :)

 2. Meilläkin on pikkumiehen 1-vuotissynttärit tiedossa ja vaikka hän ei niistä tule mitään myöhemmin muistamaan, äidillä on jo kovat suunnitelmat käynnissä :) Mietin tuota sun viime vuoden ”kartonkipallonauhaa” et mitenkä kiinnitit sen narun niihin palloihin? Ja miten isoja sulla noi pallot on ollu? Mutta aivan ihania inspiraatiokuvia oot löytäny tyttöjen synttäreille! Varmasti tulee hienot kemut taas! :)

  • Kyllä ne juhlat taitaa pienillä varsinkin olla vähintään yhtä paljon äitiä varten. :D Pallonauha on tehty ompelukoneella ompelemalla. Yhtälailla voisi tehdä niin, että laittaisi kaksi kartonkia päällekäin ja vähän vahvemman narun väliin, liimaamalla kiinni. Pallot taisi olla noin 10cm halkaisijaltaan. Meillä saatetaan käyttää samaa pallonauhaa näissäkin juhlissa. :)

 3. Huippuja kuvia! Hyvä idea tuo paperipillien koristelu perhosilla.

  Meillä suunnitellaan 1-vuotissynttäreitä pojalle, kiva päästä vaihteeksi tekemään muutakin kuin vaaleanpunaisia unelmia : )

  Mukavaa uutta viikkoa!

  • Meillä oli pari vuotta sitten perhosilla koristellut pillit, tosin muovipillit. Nekin oli kivat. :) Ja tosiaan, oispa hauska päästä suunnittelemaan pikkupojan kemuja, vähän erilaista näihin prinsessoihin verraten. :D

   Kivaa viikonjatkoa sullekin!!

 4. Ihania ideoita ja inspiraatiota myös itsellekin! Strömsössä oli näppärä ohje noiden silkkipaperisten pom pomien tekemiseen muutama jakso (?) sitten.

 5. Ihania kuvia! Muistan kuvat viime vuoden synttäreistä, tooosi kivan näköiset juhlat!
  Pompomit on hauska ja helppo tehdä, jos sinulla on Tiger kauppa lähellä niin löydät halvat silkkipaperit sieltä. Paperia nimittäin tarvitaan paljon jos haluaa kivat pom pomit…

  • Kiitos!! Ja mukava kuulla, että viime vuoden juhlat on jäänyt mieleen.
   Itse asiassa tänään ollaan menossa kuopuksen kanssa juhlatarvikeostoksille Tigeriin. Sieltä löytyy paljon muutakin kivaa juhliin, mutta kurkistanpa myös silkkipaperit!!

 6. Oih, millaisia kuvia! Itsellänikin on kaksi pientä neitosta ja rakastan juhlien järjestelyä, joten innolla odottelen juhlapostausta! Viimevuotiset juhlanne ovat ihanina kuvina muistossa. Pom pomeja olen haaveillut tekeväni, mutten vielä ole ehtinyt. No, seuraavat synttärit ovat huhtikuussa, joten vielä ehtii suunnitella.

  • Juhlien järjestely on kyllä niin ihanaa. Ja tosi kiva kuulla, että meidän viime vuoden kemut on jäänyt mieleesi. Meillä on toisiin juhliin onneksi vielä joku viikko aikaa, joten toiset juhlat saadaan rauhassa suunnitella, nämä ensimmäiset tulee vähän äkkiä. :D Pom pomit on meillä nyt työn alla, aika ihania tulle. :)

 7. Lastenjuhlien suunnitteleminen ja järjestäminen on niin ihanaa – kiitos inspiroivista kuvista kerrasta toiseen : )! Osaisitkos vinkata jotakin kivaa seinäkalenteria tälle vuodelle (ostettavaa tai tulostettavaa)? Olen auttamattomasti myöhässä, sillä olin suunnitellut tilaavani RK designin seinäkalenterin, mutta niitä ei käsittääkseni enää saa…

  • Heippa mimosa! Jos pari päivää jaksat odottaa saan minulla työn alla olevan printattavan seinäkalenterin valmiiksi. Pari kuukautta puuttuu vielä, mutta tarkoitus on viikonloppuna se saada tänne jakoon. :D

 8. Ihania inspiraatioita. Meilläkin on tavattu pitää noita yhteisiä synttäreitä pojalle ja tytölle. Taitaa vielä mennä muutaman vuoden niin. Aika hulinaahan tuo on, mutta niin kivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>