07/01/2013

Lastenjuhlien suunnittelu käyntiin

Taas koittaa se aika vuodesta kun Esmeralda pääsee suunnittelemaan tyttöjen synttärijuhlia. Lastenkutsujen suunnitteleminen ja valmistelu on niin kivaa! Meidän kuopuksesta tulee viikonloppuna 5-vuotias ja hän saa pitää ensimmäistä kertaa omat kaverisynttärit. Viime vuonna juhlittiin 4- ja 7-vuotiasta yhteisillä synttäreillä, mutta nyt ekaluokkalainen haluaa omat juhlat, ihan ymmärrettävää kyllä.

Toiveissa pian 5-vuotiaalla tyttärellä on ollut pinkkiä tai vaaleanpunaista ja perhosia. Kasasin alle vähän inspiraatiota suunnitelmien pohjaksi. Seuraavaksi siis laatimaan vieraslistaa ja tekemään kutsukortteja. 5-vuotiaan synttärit saa vielä olla pienen pienet juhlat, muutama tärkein ystävä vain paikalle. Juhlien somistusta sitten miettimään, koristeita varten tarvitaan varmasti ainakin kartonkia. Vaaleanpunaisille washiteipeille tulee varmasti käyttöä. Muutamat pompomitkin on tarkoitus väsätä. Tarjoilut pidetään yksinkertaisena, kovin montaa sorttia ei tarvita.

Kuvat: Butik Sofie
gluten free chocolate birthday cake children

Kuva: La Tartine Gourmande

Pinned Image

Pinned Image

Kuvat: Styled by Belle

Kuvat: Karas Party ideas

Viime vuotiset synttärit olivat menestys, niitä ihailtiin pariinkin otteeseen täällä blogissa. Lastenkutsut -kategorian alta löytyy kaikki lasten kemut.