Viime hetken vinkki

Nimittäin lasten (tai ainakin hyvin lastenmielisten) joulukalenteriin!

Tein omien muksujen joulukalenteriin pieniä lappusia, joita ajattelin suurimmalle osalle joulukuun päivistä sujautella. Pieniä joulupuuhia, askareita ja ideoita. Latasin joulupuuhat pdf:nä tänne, josta ne saa tulostettua joulukalenteria varten, jos joku innostuu näitä lisäämään joulukalenteriin. Varsinainen joulukalenteri tuli tehtyä kovin kiireessä, tänään kun hätkähdin, että huomenna tosiaan on aika avata ensimmäinen luukku. Pikaversioista kuvia luvassa joskus valoisammalla… ;)

Tänä vuonna Esmeraldan joulukalenteri jää muiden kiireiden vuoksi välistä, mutta onneksi on Bella blogien joulukalenteri! Jännää!! Nopeasti se joulukuu taas tuli!

Meillä on pyryttänyt tänään ties montako kymmentä senttiä lunta! Ihanaa, että sitä viimein tuli… Tosin, olisi minulle sopinut kohtuullisempina annoksina!

Nyt mä jatkan joulukoristeaskarteluja ja glögin siemailua, joulumusiikkia kuunnellen! Ihana joulufiilis tuli tuon lumituiskun myötä. Ihanaa viikonloppua jokaiselle!!

Pin it on PinterestShare via emailShare on Facebook

8 vastausta artikkeliin ”Viime hetken vinkki

  1. Jokaisen pitäisi ehdottomasti ottaa mallia tästä kalenterista :) Hyvä!
    Kyllä tässä materialismin maailmassa on jo tavaraa, ja mikä sen parempaa, kuin leipoa yhdessä pipareita tai laulaa joululauluja! :) Lapsilla on aamusta asti odotettavaa, siis todella ihana idea <3

    • Ihanaa kuulla, että pidät ideasta Emilia! Lapset on olleet tosi innoissaan kalenterista. Aion kyllä väliin lisätä jotain pientä jouluherkkuakin tai askartelutarvikkeita. :) Mutta yhdessä tekeminenhän se joulussa on parasta! ♥

  2. Todella hyviä ideoita noihin päiviin!
    Meillä taitaa tänä vuonnä jäädä kiireen vuoksi tällainen toteuttamatta, mutta pistän idean varmasti talteen ensi vuotta ajatellen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>